Skip to main content

9 výhod reklamních propisek s potiskem pro podnikání – Znáte je?

Výhody propisek s potiskem: Nízká cena, dlouhodobý efekt, přidaná hodnota, přizpůsobení stylu firmy, hodí se vždy, uvidí je další oči, velká škála barev a typů, barevný potisk. Zjistěte více v článku.

K čemu se dnes hodí reklamní propisky s potiskem? Mají vůbec smysl? Zamysleli jsme se, proč je zákazníci stále tolik chtějí a jaké má vlastní potisk na reklamní tužky, pera a propisky výhody, coby nástroj propagace. Zjistěte v článku.

1) Nízká cena – mnoho propisek s potiskem za málo peněz

Reklamní propisky jsou cenově dobře dostupné. Pořídíte je mnohem levněji než třeba reklamu v rádiu. Přitom rádio lidé poslouchají jen občas. Při rozumném nákladu už jednu reklamní propisku s plnobarevným potiskem získáte pod 10 korun za kus + DPH.

2) Dlouhodobý efekt prezentace na reklamní propisce

Ve srovnání s ostatními možnostmi propagace má darovaná propiska dlouhodobý efekt. Než dojde inkoustová náplň propisky, slouží pořád. Lidé s nimi píší stále, mají vaše reklamní sdělení dlouhodobě na očích.

3) Použitelnost a přidaná hodnota – s propiskou se dá… psát

Reklamní potisk na propisky má přidanou hodnotu. Dá se s nimi samozřejmě psát. Propisky s potiskem lidé často používají. To se třeba o letáku moc říci nedá, pokud jeho obsah nenavrhnete nějak speciálně a promyšleně.

4) Přizpůsobení stylu firmy i cílové skupině příjemců

Reklamních propisek dnes existuje mnoho stylů, tvarů, barev. Můžete si tak vybrat takovou, která bude hezky ladit ke stylu vašeho podnikání i k cílové skupině zákazníků. Pracujete se dřevem? Nechte si potisknout dřevěné propisky. Provozujete kosmetický salón? Kombinace bílé propisky s růžovým potiskem bude fajn.

Bez propisek se neobejde snad žádné obchodní jednání.

5) Hodí se vždy – více propisek pro jednu ruku

Možná si říkáte, že zákazníci už mají reklamních propisek určitě hodně a je zbytečné jim dávat další. Každá propiska ale jednou dopíše. Navíc, lidé mívají propisky na několika místech – v kanceláři na stole, zasunutou v diáři, v pracovní aktovce, v úložné schránce auta i doma. Čím více propisek, tím lépe.

6) Propisku uvidí další oči = reklama zadarmo

Jeee, co to máte za propisku?“ Často zákazníci reklamní tužky používají ve společnosti dalších lidí. Vaše reklama tak bude mít větší dosah.

7) Darujte více propisek, budujte síť propiskových dealerů

Díky tomu, že propisky stojí jen pár korun, můžete si jich dovolit rozdávat zákazníkům více. Například podle toho, čím se příjemce propisky ve své práci nebo podnikání zabývá. Má svoji firmu? Vybavte jej více propiskami s potiskem, ať je rozdá zaměstnancům.

8) Pro luxusní klientelu luxusní propisky

Na reklamních propiskách s potiskem je skvělé, že je pořídíte v ceně od pár korun za kus až po tisíce za značkové psací pero s laserovým gravírováním v luxusním pouzdře. Můžete si nechat vyrobit více variant reklamních propisek. Jednu pak darovat každému, kdo si u vás v obchodě nakoupí, a luxusnější propisovací tužku věnovat třeba jen pár váženým zákazníkům.

Luxusní varianta psacího kuličkového pera – rolleru.

9) Moderní plnobarevný potisk propisek a gravírování pro moderní dobu

Dříve se daly sehnat propisky spíš jen s jednobarevným potiskem. Každá další barva znamenala příplatek za přípravu potisku, namíchání barvy. V moderních reklamních agenturách, jako je například ta naše, je už toto minulostí.

Na reklamní propisky tiskneme přímo a plnobarevně ve vysokém rozlišení 1500 DPI, v barevné škále CMYK. Umíme propisky potisknout i bílou barvou a odolným lakem.

Na kovové propisky gravírujeme pomocí DPSS laseru, který zvládá i dvoutónové gravírování. Za předtiskovou přípravu, výrobu štočků na potisk nic neplatíte, protože nic takového už není potřeba. Provozujeme moderní technologie pro moderní dobu.

Jaký potisk na propisky? Poradíme, zařídíme

Přemýšlíte, jaký reklamní potisk na propisky, tužky, reklamní pera použít? Nechte si poradit.

Napište nám, čím se zabýváte, pro jaký účel si reklamní tužky přejete a kolik asi kousků.

Navrhneme vhodnou variantu, spočítáme cenu. Odpovídáme rychle.